Lifestyle; hoe lekker leef jij?

Wat mensen vaak zeggen is “mijn lifestyle”. Maar wat is jouw lifestyle? Wat ze eigenlijk bedoelen is hoe jouw leven eruitziet en wat jij belangrijk vindt in jouw leven. Zijn er dingen waar je niet tevreden over bent. Of zou jij dingen anders willen. Weet je hoe die kan aanpassen? Zo nee, zou je tips willen om dit wel voor elkaar te krijgen. Deze site heb ik gemaakt om mensen tips te geven om veranderingen in hun leven te maken. Dus wat vind jij belangrijk?

Mijn lifestyle

Mijn lifestyle begon te veranderen toen ik merkte aan mezelf dat ik niet tevreden was over mijn lichaam en ik dat wilde veranderen. Ik heb toen met iemand een gesprek gehad en die zei dat wanneer je echt wilt veranderen, je een definitieve beslissing moet nemen. Dat betekend dat je niet zomaar een dieet gaat volgen maar dat je je gedrag en levensstijl blijvend gaat aanpassen zodat je niet in oude gewoonten gaat terugvallen. Denk aan de bekende “goede voornemens” die we hebben voor het nieuwe jaar; vaak blijft daar al snel niet meer veel van over.

IK heb de beslissing genomen en ben gestart op 17 oktober 2016 om mijn lifestyle aan te passen. Sindsdien ben ik gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Weg met die oude gewoonten die keer op keer teleurstellen. Superblij dat ik dit heb besloten want ik ben fitter en energieker dan ooit tevoren. Hierdoor kan ik nog veel meer genieten van mijn leven en zo ben ik ook op het idee gekomen mijn ervaring en (aangedragen) tips te delen op dit blog. Daarnaast blijf ik verder zoeken naar alles wat kan bijdragen aan jouw lifestyle. Hierbij zal ik altijd mijn bronnen verifiëren en eventueel de bron voor jullie vermelden. Maar genoeg over mij.

Jouw Lifestyle

Wat zou jij willen veranderen in jouw leven? Zou je gezonder willen zijn? Meer energie willen hebben om met je partner of gezin wat te doen? Wil je meer tijd hebben voor je gezin familie en vrienden? Misschien is het voor jou juist belangrijk om meer rust en balans te creëren in je leven. Wat is voor jou nu echt belangrijk? Wat wil jij? Ben je tevreden? Het gaat om jou!

Op jouwlifestyle.nl komen verschillen blogartikelen, waarbij je gratis tips krijgt hoe je jouw leven kan aanpassen. Soms zijn het kleine dingen die je makkelijk kunt aanpassen en soms ietwat lastiger en groter.

Dus like Facebook en Instagram en blijf zo op de hoogte van alle leuke tips die ervoor bij komen.

Mocht je vragen hebben dan hoor het graag.